Recenzia MEDIK8 nočný krém Advanced night restore a očný Advanced night eye. Ako dopadli v teste?

Recenziu na Medik8 ikonické krémy som sa chystala už dlho, ale chcela som si dať čas aby som ostala čo najobjektívnejšia. Otestovala som najpredávanejší krém v histórii Medik8. Advanced night restore nočný a očný krém. Pri písaní tejto recenzie už krémy používam vyše 2 rokov, preto verím, že to dokážem posúdiť objektívne. 

Advanced night restore nočný krém

Je určený pre osoby staršie ako 25 rokov a je pravdepodobne vhodný pre všetky typy pleti, od suchej až po normálnu, zmiešanú, aj citlivú, je taktiež dokonalý aj pre starnúcu pleť!

Advanced night restore je podľa obsahu bohatý, rýchlo sa vstrebávajúci regeneračný hydratačný prostriedok, ktorý poskytuje dokonalú hydratáciu pre unavenú, alebo poškodenú pleť životným prostredím.

Viete, že som zaťažená na retinol, ale keďže retinol povrch pokožky jemne vysušuje, moja pleť piští po niečom hydratačnom. Preto moje ošetrenie retinolom kombinujem týmto hydratačným krémom.

Čím je tento krém vylepšený oproti pôvodnej verzii?

Advanced Night Restore je nočný hydratačný krém s obsahom ceramidov v optimálnom pomere, ktorý zaistí najlepší prienik a ich využitie v hlbších vrstvách pleti.

Komplex ceramidu 1, ceramidu 3, cholesterolu a mastných kyselín napomáha dodať pleti objem, hydratovať ju a zároveň obnoviť jej prirodzenú ochrannú bariéru.  

Mimo toho obsahuje Advanced Night Restore Midnight Repair Complex™, komplex látok určených pre omladenie pleti cez noc, obsahujúcich

  1. silné antioxidanty, ako je extrakt z dragon fruit, borievky aljašskej (muchovník olšolistý)
  2. peptidy obnovujúce pleť, ktoré spoločne stimulujú omladenie buniek pleti počas noci.  Bránia tiež poškodeniu pleti voľnými radikálmi, ktoré sa v koži dôsledkom vonkajšieho znečistenia a ultrafialového žiarenia nahromadili. 

Kombinujte so sérom s retinolom

Najlepší anti-aging účinok dosiahnete aplikáciou nočného krému Advanced Night Restore po aplikácii produktu s vitamínom A, teda retinolom kde dochádza k maximálnej hydratácii, spevneniu a zjemneniu pleti. 

Keďže mám zmiešanú pleť, nemám skúsenosť s pnutím pleti. Avšak počas zimných mesiacov má tendenciu stať sa suchšou. Použitie intenzívnych a bohatých nočných krémov mi nevyhovuje, pretože po takomto kréme mám pleť náchylnú k vyrážkam.

Hustejšie krémy jednoducho často spôsobujú, že sa moja pleť cíti preťažená. Nemám rada pocit ťažoby.  Mám rada pocit, keď sa krém dobre vstrebe, zvláčni bez zbytočného zaťaženia a mám pocit hydratovanej pokožky.

Konzistencia Advanced night restore

Našťastie to nebolo v prípade tohto krému, ktorý má pomerne ľahkú, ale napriek ľahkosti veľmi dobre vyživujúcu konzistenciu. 

Na rozdiel od mnohých iných nočných krémov sa absorbuje veľmi rýchlo a bez toho, aby pleť bola mastná alebo lepkavá. Nočné krémy často spôsobujú, že je pleť po prebudení veľmi mastná, ale opäť to nie je prípad Advanced restore night. Ak má vaša pleť pocit pnutia, tento krém ju výborne zvláčni.

Výsledky po mesiaci používania

Po viac než mesačnom používaní Advanced restore night krému si nie som istá, či došlo k výraznému rozdielu v pigmentácii, alebo vyhladeniu vrások. 

Jemné linky sú rozhodne menej viditeľné vďaka ceramidom. V mojom prípade našťastie neriešim hlbšie vrásky, asi aj vďaka cvičeniu tvárovej gymnastiky, takže neviem posúdiť. Cítim však, že moja pleť je veľmi jemná a hladká, k čomu prispela intenzívna hydratácia. Pleť jednoducho vyzerá zdravá a žiarivá. 

Viac informácií o Advanced restore night kréme sa dozviete TU.

Po 2 rokoch

Stále moje číslo 1. Je pravda, že z času načas prestriedam s iným krémom, napríklad slimačím slizom alebo rastovými faktormi. Ale k tomuto krému sa proste vždy vrátim.

Advanced night eye nočný očný krém

Tu by som hneď chcela dodať, že je to prvýkrát vôbec, čo ​​som začala používať  konkrétne “nočný” očný krém. 

Predtým som mala iba klasické očné, aj na deň a aj na noc. Tento krém je nabitý intenzívnymi prísadami proti starnutiu, ktoré sú špeciálne navrhnuté na použitie v noci, keď je telo v kľudovom režime a pokožka sa regeneruje. 

Advanced Night Eye je prvý Medik8 vyživujúci očný krém špeciálne určený pre aplikáciu večer. Zloženie navrhnuté s ohľadom na jemnú oblasť očného okolia hydratuje a vyhladzuje pleť a redukuje všetky známky jej starnutia, predovšetkým jemné vrásky a ryhy.

Nočný očný krém sľubuje

  • Zameranie sa na všetky viditeľné známky starnutia pod očami
  • Poskytnutie intenzívnej hydratácie jemnej oblasti očí
  • Ochranu jemnej vrstvy pokožky v oblasti očí
  • Zlepšenie vzhľadu unavených očí 

Konzistencia očného krému

Musím povedať, že moje očné okolie evidentne miluje intenzívnejšiu dávku hydratácie. Očný krém je výživný a na to, že je to nočný krém, je dosť ľahký, okamžite sa vstrebáva do pokožky bez pocitu akejkoľvek mastnoty a zanecháva pokožku jemnú a hladkú.

Kombinujte s retinolom

Pre maximálny účinok proti vráskam okolo očí nanášajte najlepšie Advanced Night Eye po aplikácii séra s retinolom, ako je napr. Medik8 Retinol Eye TR. 

Po mesiaci používania

Po viac než mesačnom používaní  nočného očného krému rozmýšľam, prečo som nikdy predtým nepoužívala nočný krém zameraný na oči.

Áno, znamená to, že v kúpeľni budete potrebovať ďalší kozmetický výrobok navyše, avšak stojí za to, pretože pokožka okolo mojich očí rozhodne vyzerá hladšie a napnutejšie. Očné okolie teda vyzerá lepšie oddýchnuté a mladšie. 

V ponuke je v rovnakom, menšom balení ako nočný krém a opäť vyzerá veľmi štýlovo. Na rozdiel od nočného krému má v skutočnosti mierne zvláštnu vôňu, ktorá po chvíli vyprchá. 

Celkovo som Medik8 spokojná, pretože opäť prišli s niektorými skvelými produktmi a nepochybujem o tom, že budem naďalej tieto produkty používať.

Najpredávanejšie v obchode

Najčítanejšie články