Polodrahokamy proti očným vráskam, opuchom, zápalom a vyrovnanie energie Chi

Jadeitová maska – najlepšia cesta k očiam bez opuchnutých vačkov

Ak v noci spíte aspoň osem hodín, a aj napriek tomu sa zobudíte s opuchnutými očami, je prvou záchranou ľadová voda. Avšak existuje aj niečo lepšie – jadeitová očná maska, ktorá sľubuje odstránenie opuchu vďaka vyrovnaniu energie chi a zmierneniu zápalu.

Možno už poznáte jadeitové valčeky, ktoré rovnako zmierňujú opuch a zlepšujú lymfatický obeh. Ak ste sa s nimi stretli viete, že sú veľmi pekné. A teraz si predstavte masku, ktorá sa skladá z mnohých jadeitov – sen každej milovníčky minerálnych kameňov. Táto maska vysiela liečivú energiu do pečene, žlčníka a obličiek. To napomáha detoxikácii vystresovaných orgánov. A nie len to. Je doslova kráľovským doplnkom, ktorý používali čínske cisárovné celé tisícročia.

Keďže maska je veľmi podobná valčeku, ktorý napomáha pri lymfatickej drenáži tváre, nie je pri jej testovaní skutočne o čom pochybovať. Prírodný jadeit má vždy nízku teplotu, takže maska je studená. Tým napomáha sťahovaniu krvných ciev v pokožke, čo zmierňuje opuchy.

Meditácia s ruženínom

Keď si ruženínovú očnú masku položíte ráno na tvár, prebudí vás už len jej chlad. Nie je potrebné dávať ju do chladničky (avšak nie je to zakázané, ak chcete zvýšiť efekt, pokojne môžete). Na očiach ju nechajte tak dlho, ako chcete, avšak je vhodné dať sa do polo sedu, aby ste znova nezaspali. Tento čas môžete využiť na meditáciu, alebo si pripomenúť a utriediť povinnosti, ktoré vás čakajú v daný deň.

Po odstránení ruženínovej masky sa pozrite do zrkadla – tmavé kruhy pod očami by mali byť miernejšie, cirkulácia krvi sa vďaka chladnému jadeitu zlepší. Je však potrebné dopriať maske dostatok času, aby mohla správne pôsobiť.

Masku je vhodné aplikovať na vyčistenú a ošetrenú pleť, pretože zlepšuje vstrebávanie kozmetiky. Tým, že máte masku na tvári, predídete zbytočnému odparovaniu prípravkov, ktoré tak majú väčšiu šancu zostať na pokožke a robiť si svoju prácu. Po odstránení masky bude pleť jemnejšia a pripravená na aplikáciu make-upu. Maska tiež sťahuje póry, takže je vhodné zaradiť ju do svojej každodennej starostlivosti o pleť.

Ruženín bol už od antických dôb ctený a nosený ako kameň priateľstva a lásky.  V dnešnej dobe získava stále väčší a väčší význam, pretože sa zistilo, že funguje aj ako prostriedok na neutralizáciu vplyvu znečisteného prostredia. V starovekom Egypte robili z ruženínu napríklad masky na tvár. Egypťanky a tiež Rimanky verili, že takáto maska vyčistí a posilní ich pleť a pomôže predísť tvorbe vrások.

Tieto skutočné ružové kryštály, známe svojou upokojujúcou energickou „láskou k láske“, sú pospájané a vytvárajú rozmaznávaciu  luxusnú masku pre dokonalý relaxačný zážitok doma.

Výhody masky z ruženínu

  • Zlepšuje krvný obeh
  • Znižuje tmavé kruhy a opuchy
  • Podporuje metabolizmus buniek a preventívne pôsobí proti vráskam
  • Upokojuje a uvoľňuje svalové partie
  • Pomáha uvoľňovať toxíny
  • Zmierňuje zápal prínosových dutín a pôsobí proti migrénam
  • Uzatvára póry

Ako ju použiť

Aplikujte očné sérum a položte ružovú kremennú masku na oči. Nadýchnite sa a pomaly vydýchnite, aby ste uvoľnili napätie a sústredili myseľ na stáročnú prax absorbovania energie kryštálu. V tomto prípade je najsilnejšou energiou spojenou s ružovým kremencom láska. Nechajte pôsobiť až 20 minút. Uchovávajte v chladničke pre maximálny osviežujúci efekt.