Skincare klub

novinky z oblasti krásy, kozmetiky a starostlivosti o pleť

Ahoj! Volám sa Iveta Štecová. Pomáham ženám spomaliť starnutie pleti a udržať si mladistvý vzhľad, aby sa cítili šťavnato a sviežo v každom veku. Prihlás sa do klubu 15 000+ odberateľov a každý štvrtok dostaneš skincare newsletter.

Prihlásenie do klubu je 100% bezplatné a môžeš sa kedykoľvek odhlásiť.
VÝHODY

Prečo sa prihlásiť?

každý štvrtok personalizované rady, odporúčania produktov a ďalšie
Odoslaním formuláru súhlasím so spracovaním osobných údajov v znení súhlasu.
O MNE

Kto je Iveta Štecová?

certifikovaná trénerka tvárovej jogy a zakladateľka FaceFit tvárová joga

Som certifikovaná trénerka tvárovej jogy a zakladateľka úspešného programu FaceFit tvárová joga, ktorým už prešli stovky žien a dosiahli viditeľné výsledky. Aktívne radím všetkým, ktorí sa chcú pustiť do tvárovej jogy bezpečne a efektívne.

V oblasti krásy, kozmetiky a starostlivosti o pleť sa pohybujem viac ako 20 rokov – a stále ma to baví. Môj príbeh sa sa začal písať prácou pre nadnárodné kozmetické spoločnosti, až som sa jedného dňa rozhodla založiť svoju vlastnú značku. 

Vždy som sa zaujímala o trendy v pleťovej kozmetike, študovala účinné látky a hľadala zaujímavé vzorce. To ma prirodzene viedlo k vyštudovaniu odborov anti-age a výživové poradenstvo na Health Academy Australia. 

Za zmienku stojí aj moja kniha “20 dní k novej krajšej JA”, ktorú som zamerala na najviac problémové partie – a teda oči, ústa, pery, nasolabiálne záhyby, krk a bradu. V knihe okrem iného uvádzam recepty, tipy a návody na rôzne séra a masky.

Verím, že správna starostlivosť, vhodná životospráva a cvičenie tvárovej jogy je kľúčom ku kráse a zdraviu bez použitia invazívnych zákrokov a ihiel.
RECENZIE

Čo píšu klientky?

spätná väzba a hodnotenie služieb
FAQ

Čo je Skincare klub?

často kladené otázky a odpovede

Skincare klub je komunita, kde členovia dostávajú pravidelné rady a tipy na starostlivosť o pleť, zľavové kódy, výber kórejskej kozmetiky a cviky na tvárovú jogu od certifikovanej trénerky a lektorky Ivety Štecovej. Každý štvrtok je zasielaný Skincare newsletter, v ktorom sú okrem iného personalizované odporúčania a informácie o trendoch v kozmetike.

Prihlásením sa do skincare klubu AntiAge.sk získaš pravidelný prístup k personalizovaným radám na starostlivosť o pleť, tipy na najnovšie kozmetické trendy a odporúčania produktov. Okrem toho môžeš využívať exkluzívne zľavové kódy na vybrané produkty, prístup k cvikom na tvárovú jogu a výber z kórejskej kozmetiky. Navyše, budeš medzi prvými, ktorí sa dozvedia o akciách a novinkách​

Do klubu sa môžeš prihlásiť vyplnením svojho e-mailu a mena na tejto webstránke. Prihlásenie je 100% bezplatné a môžeš sa kedykoľvek odhlásiť.

Áno, členstvo v skincare klube je 100 % bezplatné a môžeš sa kedykoľvek odhlásiť.

Prirodzene mladšia a zdravšia pleť bez použitia skalpela a injekcií za použitia účinných, overených produktov s obsahom účinných látok. Výber tých najzaujímavejších produktov proti vráskam, akné, pigmentovým škvrnám, ale tiež pre zväčšenie pier, či predĺženie rias.

Prihlás sa do klubu

a každý štvrtok dostávaj personalizované rady,
odporúčania produktov a ďalšie
Prihlásenie do klubu je 100% bezplatné a môžeš sa kedykoľvek odhlásiť.
Odoslaním formuláru súhlasím so spracovaním osobných údajov v znení súhlasu.